Ipar 4.0 – Intelligens megoldások

Szoftverfejlesztés a gyártás, minőségbiztosítás és a termékazonosítás területein

Miért a CallioVision?

Csapatunk a standardizált minőségellenőrző eljárások által nem megvalósítható feladatok, egyedi ötleteken alapuló, magas minőségen történő elvégzésére specializálódott. Képesek vagyunk akár egy végponton beágyazott rendszeren futó megoldást szállítani, de ha úgy hatékonyabb akkor központosított rendszerek tervezését és kivitelezését is vállaljuk. Filozófiánknak köszönhetően keressük azokat a feladatokat, amelyek az ipar által ma és a jövőben a legnagyobb kihívásokat jelentik.

Maximális hatékonyságot csak a probléma pontos ismeretével, és arra történő optimalizációval érhetünk el.
A neurális hálózatok hatékonyan támogatják az ipari folyamatokat, legyen szó döntéshozásról, vagy minőségbiztosításról.

Mesterséges intelligencia előnyei

Az ipari minőségellenőrzés során felmerülő, különleges és egyedi problémákat, külön erre a célra fejlesztett és tanított, specifikus eljárásokkal oldjuk meg. Egy tipikus iparikörnyezetben megvalósuló projekt életciklusairól itt írtunk részletesebben. A magas odafigyelést igénylő munkafolyamatok esetén kiküszöböljük az emberi hibalehetőséget a mesterséges intelligencia által biztosított, költséghatékony megoldással

A.I. az iparban

A mesterséges intelligencia megjelenése az iparban magával hozta a nagy monotonitású folyamatok során felmerülő nehézségek kiküszöbölését költséghatékony, kimagasló precizitású, és a különféle szabványoknak megfelelő eljárások segítségével. A jövő termelésében és minőségellenőrzésében minden eddiginél magasabb szerep jut majd a kis és középvállalkozások életében is az ipari automatizálásnak, mellyel a vállalatok optimalizálhatják az előállítási folyamatokat, és csökkenthetik a selejt előállítás és emberi hiba által okozott károk kiadásait.

A gépi látás napjainkba már képes a legtöbb gyártási folyamatban felmerülő ellenőrzési feladat elvégzésre.
Legyen szó akár forma ellenőrzés, felület ellenőrzésről, munkadarab azonosításról, kategorizálásról vagy selejt válogatásról a M.I helytáll.

Felhasználás

Megrendelői igények alapján előállított szoftvermegoldásaink képesek speciális gyártási pontosság meghatározására, felületi hibák detekciójára, termékazonosítási feladatok ellátására és azonosított termékek csoportosítására optikai feature-k alapján. Az ipari környezetbe szánt eszközöknek köszönhetően, ezek a feladatok akár szélsőséges körülmények között is el elvégezhetőek.

Jelentkezzen ingyenes konzultációra