Automatikus Rendszámfelismerés

A.I. alapú, kimagasló pontosságú rendszámfelismerő rendszerek egyedi igényekre szabva

Ajánlatkérés

Rendszámleolvasó rendszer pontosság

A deep learning technológiának köszönhetően kimagasló, közel 100% leolvasási pontosság garantált. Amellett, hogy erre a működési eredményre képes széleskörű látási és időjárási körülmények között is, az egyik legnagyobb előnyét mégis a sérült, vagy nem megfelelően, akár szabálytalanul rögzített rendszámok probléma mentes olvasása jelenti.

Mesterséges intelligenciának köszönhető kimagasló pontosság.
Európa térkép, országhatárokkal.

Támogatott rendszámok

Jelenleg az Európában forgalomban lévő összes rendszám típust támogatjuk. Célunk, hogy mihamarabb képesek legyünk kezelni a világ összes latin karakteres  rendszámtípusát. Szerteágazó tanító adatunknak köszönhetően a rendszámtáblák háttér színe és a karakterek színe se jelent problémát. Ezen felül természetesen az Európában elterjedt minden egyes betűtípussal találkozik az általunk fejlesztett neurális hálózat, így felhasználás során nem kell tartani a külföldi rendszámokon esetén bekövetkező leolvasási pontosság romlására.

Egyedi igényekre szabva

Az alkalmazott technológiának köszönhetően széles kameraelhelyezési tartományban működnek rendszereink, így akár speciális helyszíneken, egyedi igényekre szabva tudunk csatlakozni meglévő kamerarendszerekhez. Az összes RTSP streamet támogató kamerához integrálható, megtakarítva ezzel a rendszer lecserélésének a költségeit. Amennyiben segítségre van szüksége az ideális kamra kiválasztásához, keressen minket bizalommal!

Mivel a teljes szoftverrendszer fejlesztését a CallioVision végzi, szabadon tudjuk rendszerünket más rendszerekhez illeszteni. Ezáltal biztosítva azt a kényelmi funkciót hogy adataikat egy helyen kezeljék megrendelőink.

Egyedi igények kiszolgálásával érhető el a maximális hatékonyság.
Rugalmas kialakításnak köszönhetően magasabb értéket állítunk elő.

Dinamikus rendszer

Eljárásunk képes követni a világ forgalmi rendszámaiban bekövetkező változásokat úgy, mint a zöld rendszámok kezelése, vagy a rendszámokban megjelenő speciális karakterek, jelzések integrációja. Az újonnan megjelenő rendszámtábákról készült képekkel folyamatosan tovább tanítjuk eljárásunkat, így a megjelenés után nemsokkal bekerülnek a támogatott rendszámok közé. Ennek köszönhetően rendszerünknek nem okoz problémát az újonnan bevezetett magyar rendszám.

Partnereink több hardver szintű illesztést valósítottak már meg, így rendelkezésre állnak azok az eszközök melyekkel sorompó vezérléshez, jelzőlámpa vezérléshez, információs led panelhez és jármű érzékelő szenzorokhoz lehet integrálni eljárásunkat. Tehát teljes beléptetési folyamat vezérlésére is képes a rendszerünk.

Kérje ingyenes ajánlatunkat!